Dat is de droom van Schalkwijk
EEN PLEK WAAR ZE ZORGELOOS OUD KUNNEN WORDEN MET UW HULP

Hoe kan ik helpen?

KOOP EEN BAKSTEEN EN BOUW MEE AAN ONS FAMILIEHUIS

Wilt u graag meebouwen met het familiehuis van De droom van Schalkwijk. Koop dan nu uw eigen steen door de betreffende QR code te scannen.

Hoe kan ik helpen?

DIRECT DONEREN
Doneer online of maak jouw gift over op rekeningnummer: NL56INGB0007326780
qrCode_Donatie
SPONSORKLIKS
Steun ons met jouw aankopen. Via Sponsorkliks staan bedrijven als bol.com, Coolblue & booking.com een percentage van jouw aankoopbedrag aan ons af. Als jij je aankopen via deze link doet; dan komt dit automatisch bij ons terecht. Dit kan oplopen tot 10% van je aankoopbedrag.
donker_150_70
ACTIE OPZETTEN
Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie voor de Droom van Schalkwijk. Wil jij ook in actie komen voor de droom? Dat kan natuurlijk! Op jouw manier zamel je geld in en vraag je aandacht voor de realisatie van dit wooninitiatief. Hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, racen, spullen verkopen. Het kan allemaal!
STEUNEN MET EEN GIFT
Wil je De Droom van Schalkwijk steunen met een gift? Of misschien steun je ons al regelmatig of heb je plannen om ons een vaste periode te steunen. Dan help je ons door je gift vast te leggen door middel van een schenkingsovereenkomst. Doordat wij een ANBI status hebben profiteer je van een belastingvoordeel, want je gift is dan volledig aftrekbaar van de belasting. Meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Onze sponsoren

Enthousiast?

Om de droom van Schalkwijk te realiseren hebben we jouw hulp nodig. Help jij ook mee?